گچبری دیوار یکی از زیباترین و چشم نوازترین هنرها در عرصه معماری ساختمان میباشد. گچ بری دیوار را هنر ظریف کاری کندن و طراحی بر روی سطوح مختلف گچی میدانند. اولین نشانههای گچ بری دیوار به 7500 سال قبل از میلاد در اردن بر میگردد. در آن دوره انسانها از ترکیب سنگ آهک با آهک برای ساخت گچ استفاده میکردند. از سنگ آهک گرما ندیده در آن دوره و ترکیب آن با آهک استفاده میشد تا از حاصل آن که یک لایه گچ بود برای پوشاندن دیوارها، سقف و مکانهای گرمایشی منازل استفاده گردد.
به علت چسبندگی بالایی که گچ دارد از این ترکیب از دیر باز برای چسباندن سطوح مختلف نیز استفاده میشده است. در اهرام ثلاثه مصر که یکی از کهنترین بناهای ساخت دست بشر میباشند نیز از گچ برای چسباندن سنگها استفاده شده است. در آغاز دوره معماری ایرانی به شکل و شیوهای که ماندگار شد، از گچ و گچبری برای ساختن و استحکام بناهای مختلف استفاده شده است.
در دوره ایلامیان و هخامنشیان به معماری و مصالح مرتبط با آن نظیر گچکاری و گچبری دیوار، توجه خاصی شده است. استحکام بالایی که این ماده به ساختمانها بخشیده است در کنار پتانسیل بالایی که برای ظریف کاری ساختمان دارد، موجب پیشرفت استفاده از گچ و گچبری در طول تاریخ معماری در سرتاسر جهان و به ویژه معماری ایرانی و اسلامی گردیده است.
امروزه از گچبری دیوار و همچنین گچبری سطوح مختلف با هدف زیباسازی ساختمانها در سطح وسیعی استفاده میگردد. این ماده ساختمانی خاص تا زمانی که هنوز خشک نشده و رطوبت لازم را دارد از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است. همین خصوصیت در گچ آن را به یک ماده ساختمانی خاص تبدیل میکند که علاوه بر استفادههای مرسوم مصالح ساختمانی در مقاوم سازی آنها، تاثیر بسزایی در زیبایی ساختمان بر جای میگذارد.
در گذشته ترکیبی از گل و کاه بر روی دیوار ساختمانهای مختلف با هدف عایق سازی آنها و همچنین پوشاندن لایههای زمخت سنگ مورد استفاده قرار میگرفت. این لایه به دلیل رنگ تیرهای که داشت نور ساختمانهای مختلف را به میزان زیادی کاهش داده و علاوه بر آن فاقد زیبایی خاصی بود. گچ بری دیوار در چنین شرایطی به کمک انسان آمد تا با رنگ سفید و زیبایی که به سطوح مختلف میبخشید، بهرهمندی از عایق سازی ساختمان را در کنار زیباسازی آن با رنگ سفید گچ، به ارمغان بیآورد.
امروزه استفاده از گچ بری دیوار و سایر بخشهای ساختمان نظیر گچ بری سقف یا گچبری گلویی نور مخفی امری رایج است. وجود مصالح مستحکم و مدرن نظیر آجر، بتن، آهن و غیره استحکام ساختمانهای ساخته دست بشر را با انقلابی بزرگ همراه ساخته است. بر همین اساس توجه به جنبههای زیبایی شناختی ساختمانها در سالهای اخیر بیش از هر جنبه دیگری در عرصه رقابت قرار داشته است. اما آن چیزی که گچ بری دیوار را از سایر مصالح به کار رفته در ظاهر ساختمان متمایز میکند، ارزان، در دسترس بودن و زیبایی دائمی آن میباشد.
امروزه از روشهای مختلفی با هدف تزئین دیوارها و بخشهای مختلف ساختمان استفاده میگردد. اما هیچ یک از آنها به اندازه گچ بری دیوار نمیتواند ظاهری شکیل و در عین حال مستحکم به دیوارهای داخلی یک ساختمان ببخشد. خانهای را تصور کنید که با مصالح مختلفی نظیر کاغذ دیواری و یا یک لایه رنگ ساده پوشانده شده است. چنین خانهای شاید در نگاه اول فاقد کمبود باشد اما در حقیقت دیوارهای ساده آن روح زندگی را از این خانه دور کرده است. گچ بری دیوار به چنین منزلی روح زندگی میدمد در حالی که نیاز به استفاده از تزئینات آنچنانی را از بین میبرد.
زمانی که صحبت از گچ بری دیوار به میان میآید بسیاری از افراد تصور اشتباهی از آن دارند. بسیاری از کسانی که اسم گچ بری دیوار را میشنوند این هنر معماری را در گچبریهای کلاسیک پرکاری میبینند که همخوانی چندانی با سبکهای مدرن ندارد. اما این تصور، یک تصور صحیح نیست. چرا که امروزه تحولات بزرگی در عرصه گچبری ساختمان ایجاد شده است تا آن را با سبکهای مختلف معماری داخلی هماهنگ میسازد. گچبری مدرن در ظاهری زیبا و شکیل مورد استفاده قرار میگیرد و تا منازل دارای سبک مدرن را نیز پوشش دهد.
در گچبری دیوار مدرن دیگر نشانههای از آن گچ بری دیوار کلاسیک با طرحهای سنگین دیده نمیشود. در گچبری دیوار مدرن عموما از خطوط ساده و مستقیم در کنار منحنیهای ساده و مینیمال استفاده میگردد. این سبک از گچ بری دیوار به دیوار منازل امروزی با طراحی مدرن سبک و سیاقی جدید بخشیده است. از گچبری مدرن در پوشاندن بخشهای مختلف خانههای مدرن نظیر سقف و ستونها نیز استفاده میشود. این گچ بری دیوار علاوه بر کارایی بالایی که در زیباسازی سطوح دارد در پوشاندن نواقص این سطوح نیز به شیوهای ایده آل عمل میکند. گچبری دیوار مدرن، دست معماران داخلی را در بازسازی منازل و ساختمانهای مختلف برای به کار بردن هنر گچ بری دیوار در تغییر سبک و همچنین پوشاندن نواقص آن باز گذاشته است.
هر فردی برای معماری داخلی منزل خود سلیقه و سبک و سیاق خاص خود را دارد. به همان میزانی که معماری و گچ بری دیوار کلاسیک و پر نقش و نگار در منازل سبک کلاسیک پرطرفدار هستند، در منزل افرادی که طرفدار سبکهای ساده و مینیمال میباشند، گچ بری دیوار ساده و شیک نیز هواخواه دارد. گچبری دیوار به دلیل انعطاف خاصی که دارا میباشد، دست معمارهای مختلف را برای به کار بردن نقوش متفاوت در زمان پرداختن به آن باز میگذارد.
به همین دلیل است که گچبری دیوار از قرنهای پیش از میلاد مسیح تاکنون یکی از برجستهترین ابزارهای پرداخت دیوار و سطوح مختلف داخلی و خارجی ساختمان بوده و در هر دورهای از تاریخ محبوبیت خاصی داشته است. به کار بردن گچبری دیوار ساده و شیک دقیقا همان کاری است که افراد دنباله رو سبکهای معماری ساده میتوانند از آن برای جان دادن به سطوح داخلی ساختمانها استفاده کنند. گچبری ساده و شیک ممکن است در نظر هر فردی تعارف متفاوتی داشته باشد.
برخی از افراد از هنر گچبری به سبکی کاملا ساده و تنها برای پوشاندن سطوح مختلف استفاده میکنند. برخی دیگر از افراد از تکنیک گچبری دیوار ساده و شیک بهره میبرند تا بتوانند نقوش مورد نظر خود را پیاده کرده و از آن حتی برای نورپردازی داخلی استفاده نمایند.
اتاق و سالن پذیرایی یکی از پر استفادهترین بخشهای یک منزل مسکونی میباشد. پذیرایی از مهمانان و افراد خارج از خانواده در سالن پذیرایی، اهمیت طراحی خاص این سالن را نمایان میسازد. در بسیاری از پروژههای معماری داخلی بخش عمدهای از انرژی و هزینه در قیمت سالن پذیرایی به کار میرود. همین مساله اهمیت گچبری دیوار پذیرایی را نمایان میسازد. همه ما تمایل داریم که از مهمانان خود در قسمتی از منزل پذیرایی کنیم که به حد اعلا دلپذیر بوده و علاوه بر آن معماری داخلی آن نشان دهنده سلیقه خاص ما باشد. همین مساله اهمیت سبکهای گچبری دیوار پذیرایی را نمایان میسازد.
زیبایی کارهای هنری از جمله گچ بری دیوار و سایر سطوح مختلف ساختمانی در این است که با خلاقت و نبوغ هنرمند همراه است. به جرات میتوان ادعا کرد که بدیع ترین ایدههای معماری داخلی که با هنر تلفیق میشوند، با گچ بری دیوار همراه هستند. اما زمانی ارزش این هنر دو چندان میشود که در هر ساختمانی دقیقا منطبق با سبک داخلی آن، گچبری طراحی و پیاده سازی شود. همین مساله اهمیت به کارگیری سبکهای گچ بری دیوار پذیرایی که یکی از مهمترین قسمتهای یک منزل مسکونی است، نشان میدهد.
در یک دسته بندی کلی انواع سبکهای گچبری دیوار پذیرایی را میتوان به چهار دسته گچبری سنتی، گچبری کلاسیک، گچبری نئوکلاسیک و گچبری مدرن تقسیم بندی کرد. در این میان هر یک از این سبکهای گچبری دیوار پذیرایی خود دارای زیر دستههای مختلفی هستند. تعدادی از پرطرفدارترین و مرسومترین زیر دستهها در بین سبکهای گچبری دیوار پذیرایی عبارتند از:
مدلهای مختلف گچبری دیوار پذیرایی از سبکهای مختلف گچ بری ناشی میشود. در واقع زمانی که فردی تصمیم به پیادهسازی گچبری برای قسمتی از دیوار، سقف و یا بخشهای دیگر ساختمان خود میگیرد نیاز است تا میزان مطابقت گچبری دیوار مد نظر وی با سبک معماری داخلی ساختمان بررسی گردد. پس از انجام این عمل و انتخاب یکی از سبکهای اصلی گچبری دیوار پذیرایی، زمان انتخاب مدلهای گچبری دیوار پذیرایی میباشد. در این مرحله از کار مدلهای گچبری دیوار پذیرایی که با سبک داخلی آن ساختمان هماهنگ هستند از طرف طراح و مجری کار به کارفرما معرفی شده و کارفرما از بین این مدلهای گچبری دیوار پذیرایی مطلوبترین آنها را بر اساس سلیقه شخصی و راهنمایی طراح گچبری دیوار پذیرایی، انتخاب مینماید.
گچبری کلاسیک دیوار پذیرایی یکی از قدیمیترین و در عین حال پرطرفدارترین سبک گچبری دیوار پذیرایی میباشد. منازل مختلفی که با سبک کلاسیک دکوراسیون میشود در این دوره نیز کم نیستند. چرا که سبکهای کلاسیک در هر حیطه و زمینهای همواره طرفداران خاص خود را دارند. این سبک از گچبری دیوار پذیرایی دارای طرحها و نقوشی مختلفی است که عموما از المانهای طبیعی نظیر گل و پرنده الهام گرفته است.
در گچبری کلاسیک دیوار پذیرایی به طور مرسوم از رنگهای خاصی استفاده میگردد که انتخاب این رنگها به تخصص خاصی نیاز دارد. در گذشته استفاده از رنگهای طلایی، قرمز و سبز در گچبری کلاسیک دیوار پذیرایی مرسوم بوده است. اما امروزه انتخاب رنگ برای این منظور بر اساس سبک کلی سالن پذیرایی و همچنین سلیقه کارفرما صورت می گیرد.
استفاده از گچبری در ساختمانهای با سبک مدرن تلفیق زیبا و چشم نوازی از هنر گچبری و سبک مدرن طراحی داخلی ایجاد میکند. استفاده از نقش و طرحهای انتزاعی در گچبری مدرن دیوار پذیرایی، این سبک از گچبری دیوار را به انتخابی صحیح برای ایجاد تزئینات دیوار و سایر بخشهای منازل و ساختمانهای با سبک داخلی مدرن تبدیل کرده است. به همان اندازه که در گچبری کلاسیک دیوار پذیرایی استفاده از المانهای گل و پرنده برجسته است، این المانها در گچبری مدرن دیوار پذیرایی جای خود را به نقوش سادهتر و گاها انتزاعی تری داده است.
گچبری دیوار یک هنر منحصربفرد در تزئین دیوار و بخشهای دیگر یک ساختمان مسکونی و غیر مسکونی به شمار میرود. نکته قابل توجه در مورد گچبری دیوار این است که این هنر به هنرمند و طراح آن این امکان را میدهد که علاوه بر الهام گرفتن از طراحیهای قدیمی بتواند خود نقوش و طراحیهای جدید را در گچبری دیوار به کار ببرد. گچبری دیوار پذیرایی جدید گاهی بر اساس سلیقه و ترجیح کارفرما میتواند طرحی کاملا متفاوت با آنچه که تاکنون طراحی و اجرا شده است، داشته باشد.
طراحان و مجریان خوش ذوق گچبری میتوانند با خلاقیت و ابتکار در کنار همراهی کارفرمایان خود انواع گچبری دیوار پذیرایی جدید را ارائه دهند. جدید بودن یک گچ بری دیوار ممکن است شامل تغییر در طرح گچبری، ایجاد تغییرات در رنگ گچبری دیوار و حتی استفاده از نقشهای پیشنهادی و کاملا جدید گردد. علاوه بر این استفاده از گچبری دیوار جدید برای پوشاندن و یا اصلاح گچ بریهای قدیمی بسیار کاربرد دارد.
استفاده از نقوش و طرحهای شلوغ و پرکار در طراحی و اجرای گچ بری دیوار پذیرایی برای همه افراد جذاب نیست. برخی از افراد تمایل دارند در عین استفاده از هنر گچبری دیوار برای زینت دادن به سطوح داخلی ساختمانهای خود، سبک ساده را در معماری داخلی پذیرایی و سایر بخشهای ساختمان حفظ نمایند. به همین دلیل است که گچبری دیوار پذیرایی ساده در چندین سال اخیر در بین افراد مختلف محبوبیت بالایی پیدا کرده است. علاوه بر این گچبری دیوار پذیرایی ساده که در آن از نقوش و طرحهای سادهتری استفاده میشود، هزینه کمتری نسبت به سایر انواع گچبری دیوار در پیدارد.
روبرو شدن با انواع گچبری دیوار در بخشهای پر رفت و آمدتر ساختمان نظیر اتاق پذیرایی اصولا مرسومتر میباشد. اما این مساله به هیچ وجه به معنی عدم استفاده از گچبری دیوار در اتاق خواب و حتی بخشهایی نظیر آشپزخانه و سرویسهای بهداشتی نمیباشد. توجه به سبک طراحی داخلی در هر بخش از ساختمان امکان استفاده از گچبری دیوار را برای آن مقدور میسازد. به طور مثال از گچبری دیوار اتاق خواب کودکان و بزرگسالان میتوان به راحتی به منظور طراحی قاب عکس و دیوارکوبهای مخصوص این مکانها استفاده کرد.
در چندین سال اخیر طراحی بخش خاصی برای قرار گرفتن تلویزیون در منازل مختلف مرسوم شده است. این وال تی ویها یا دیوارهای تلویزیون با هدف طراحی بخش مخصوصی برای قرار دادن تلویزیون در جلوی دیوار مخصوصی از منازل و سالنهای آن به کار میرود. این کار کمک میکند که جای مخصوصی برای قرار دادن تلویزیون طراحی شده که از در عین جداسازی این بخش از سایر بخشها، به ایجاد یک هارمونی مناسب برای این منظور کمک کند.
استفاده از گچبری دیوار تلویزیون یکی از بهترین و مناسبترین گزینه های در دسترس برای این کار است. آزادی عملی که طراحان در زمان طراحی و اجرای دیوار تلویزیون به کمک گچبری دیوار تلویزیون دارند، محبوبیت این روش را دو چندان کرده است. استفاده از گچبری دیوار تلویزیون مدرن در منازل با سبک مدرن در کنار امکان استفاده از طرحهای کلاسیک برای گچبری دیوار تلویزیون استفاده از هر سبک انتخابی را برای این منظور امکان پذیر کرده است. برای این کار طراحان میتوانند بر اساس نیاز و میل کارفرمایان خود از طاقچههای مخصوصی نیز در گچبری دیوار تلویزیون استفاده کرده تا از آن به عنوان کتابخانه و شلف مخصوص قرار گیری اشیای تزئینی نیز استفاده گردد.
گچبری دیوار در درجه اول به منظور زیبا سازی دیوار های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این متریال ارزان قیمت و تبدیل آن به طرح ها و نقوش زیبا و مختلف، می تواند هر فضایی را به فضایی به غایت زیبا و چشم نواز تبدیل کند. با این حال جنبه زیبایی گچ بری دیوار تنها مزیت استفاده از این روش نیست. سایر مزایای گچبری دیوار عبارتند از:
– یک دیوار ساخته شده در نهایی ترین حالت خود، ظاهری ساده دارد. این سادگی و مردگی در دیوارهای داخلی ساختمان به ویژه منازل مسکونی را، تنها به کمک استفاده از هنر طراحی داخلی می توان از بین برد. یکی از این روش ها، استفاده از گچبری دیوار می باشد. گچبری دیوار پذیرایی و دیوار سایر بخش های ساختمان بهترین روش برای شکستن سادگی و مردگی دیوارها و جان بخشیدن به آنها می باشد.
– از آنجایی که گچبری، هنری دستساز است تمامی مزایای یک هنر دستی را به همراه دارد. بدون شک ارزش هر کار هنری به دستساز بودن و طراحی آن با ذهن و دستان هنرمند می باشد. استفاده از گچبری دیوار در ساختمان های مختلف مصداق واقعی به کار بردن هنر دست در طراحی داخلی می باشد.
– بسیاری از منازل و ساختمان ها به دلیل نداشتن نقطه کانونی ارزش زیبایی شناختی چندانی ندارند. یک فضا زمانی چشم نواز و دارای هارمونی می باشد که نقطه کانونی خاصی داشته باشد. از گچ بری دیوار در بخش های مختلف ساختمان نظیر سالن پذیرایی با هدف ایجاد نقطه کانونی می توان استفاده کرد. طراحی گچبری دیوار برای محل قرار گیری یک تابلو شاخص و یا طراحی دیوار تلویزیون در فضای داخلی یک ساختمان به کمک گچ بری دیوار یکی از بهترین روش های ایجاد چنین نقطه ای می باشد.
– استفاده از روش های مختلف نظیر خریداری یک تابلو بزرگ برای ایجاد تزئینات یک ساختمان کاری هزینه بر و گران قیمت است. با این وجود هر ساختمانی بر اساس نیاز خود به یکسری المان ها برای جان بخشیدن به آن نیاز دارد. گچبری دیوار ساختمان های مختلف در کنار ایجاد فضایی دلچسب و دلنشین بر روی دیوارهای ساختمان، به آنها جانی دوباره بخشیده و نکته قابل توجه آن است که طرح و سبک این روش را می توان بر اساس بودجه در دسترس کارفرما در نظر گرفت. بنابراین استفاده از گچبری دیوار روشی به غایب به صرفه می باشد.
گچبری دیوار عموما به دو روش گچبری دستی و گچبری پیش ساخته صورت می گیرد. در گچ بری دیوار به صورت دستی نقوش و طرح های گچبری با استفاده از دست و در محل اجرا می شود. این روش یکی از زیباترین نتایج گچبری دیوار را به دست می دهد. در این روش گچکار ترکیبی از آب و گچ را به نسبت دقیقی مخلوط کرده و از خمیر نهایی و به کمک قالب های دستی برای طراحی گچبری دیوار استفاده می کند.
یکی دیگر از روش های گچبری دیوار، گچبری دیوار پیش ساخته می باشد. در این روش از ترکیب نمودن گچ با پلی یورتان و فوم های فشرده پلی استایرن در قالب های مخصوص و از پیش ساخته به منظور تولید گچبری استفاده می گردد. این روش به دلیل سرعت بالایی که دارد مورد محبوبیت زیادی قرار گرفته است. برای طراحی و اجرای گچبری دیوار توجه به مکانی که گچبری برای آن استفاده می شود اهمیت دارد. به همین منظور برای دستیابی به بهترین روش های گچبری دیوار در ابتدا توجه به مکان استفاده از گچبری الزامی است. به همین منظور می توان از روش های مختلفی که در گچبری دیوار استفاده می شود به شیوه زیر نام برد:
یکی از مهمترین دغدغه طراحان و همچنین کارفرماها در زمان طراحی و اجرای گچبری دیوار، انتخاب رنگ گچبری است. انتخاب رنگی صحیح و مناسب با بخش های دیگر ساختمان برای گچبری دیوار، می تواند تاثیر بسزایی در نتیجه کار داشته باشد. به همین منظور توجه به فاکتورهایی که در انتخاب رنگ گچبری دیوار موثر است، اهمیت دارد. از جمله عواملی که بر انتخاب رنگ گچبری دیوار اثر می گذارند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
زمانی که تک تک این فاکتورها در کنار سایر فاکتورهای مورد نظر برای انتخاب رنگ گچبری دیوار بررسی گردید آنگاه زمان انتخاب رنگ گچبری می باشد. در غالب گچبری ها استفاده از رنگ های نود مانند رنگ کرم، شکلاتی و قهوه ای در تمامی طیف های خود به دلیل حالت سایه روشنی که به گچبری دیوار می دهند، مورد توجه بسیاری قرار می گیرند. با این حال در گچبری دیوار مدرن دست طراحان برای انتخاب رنگ ها کمی بازتر است. در این مدل از گچبری دیوار می توان از رنگ های زنده تری نظیر آبی روشن، صورتی، طلایی، فیروزه ای و غیره استفاده کرد.
تزئینات گچبری دیوار به نقش و نگاری گفته می شود که در زمان طراحی و اجرای گچبری ایجاد می گردد. این تزئینات بر حسب فاکتورهایی نظیر سبک گچبری دیوار، متراژ فضای مورد نظر، سلیقه کارفرما و عوامل دیگری انتخاب می گردند. تزئینات گچبری دیوار و انتخاب صحیح آنها نتیجه این کار را رقم می زند. استفاده از تزئینات پیچیده تر در سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک رایج تر است. این درحالیست در سبک گچبری دیوار مدرن عموما از تزئینات ساده تری با نقوش کم کارتر استفاده می شود.
ظریف کاری هایی که افراد برای سطوح داخلی ساختمان ها و فضاهای خود استفاده می کنند می توانند هزینه های مختلفی را بر روی دست آنها قرار دهند. این بخش از ساخت و بازسازی ساختمان یکی از بخش های هزینه بر آن می باشد. به همین دلیل است که استفاده از روش های کم هزینه تر و در عین حال با نتیجه مطلوب می تواند در هزینه پایانی کار اثرگذار باشد.
قیمت گچبری دیوار به دلیل متریال اولیه ارزان قیمتی که دارد می تواند رضایت خاطر کارفرمایان را از هر جهت برآورده سازد. علاوه بر این در طراحی و اجرای گچبری دست طراحان بر اساس هزینه مدنظر برای این کار کاملا باز است. آنها می توانند بر حسب نیاز و تمایل کارفرما از نقش های با قیمت مناسب تر استفاده کنند. گچبری دیوار پیش ساخته نیز یکی از روش های با صرفه اقتصادی در گچبری و استفاده از تزئینات داخلی می باشد.
سالن پذیرایی هر خانه ای بر اساس سلیقه صاحبان آن دارای سبک مخصوص به خود می باشد. سبک به کار گرفته شده در طراحی سالن های پذیرایی می تواند در انتخاب سبک گچبری دیوار پذیرایی نیز موثر باشد. این عامل خود نیز می تواند بر قیمت گچبری دیوار پذیرایی اثر بگذارد. از گچبری های پر نقش و نگار کلاسیک گرفته تا گچبری دیوارهای مدرن دارای طیف قیمتی متفاوتی هستند. در نهایت کار این سبک گچبری مورد نظر برای طراحی و اجرای گچبری دیوار پذیرایی است که قیمت نهایی کار را تعیین می کند.
سبک های مدرن به طور کلی به سادگی و کم نقش و نگاری خود در گچبری دیوار معروف هستند. البته هستند افرادی که در کنار انتخاب سبک مدرن برای چگبری، نقوش پیچیده و پرکار انتزاعی را برای این منظور انتخاب می کنند. با این حال در غالب اوقات گچبری دیوار مدرن یک گچبری ساده با خطوط و منحنی های خاص خود است. همین مساله بر قیمت گچبری دیوار مدرن اثر گذاشته و قیمت نهایی آن را به طرز چشم گیری کاهش می دهد.
همانطور که پیشتر از این نیز گفته شد، هنر گچبری هنری به غایت خلاقانه است که از آن می توان در سطوح مختلفی استفاده کرد. هر سطحی از فضاهای داخلی در مکان های مسکونی و غیر مسکونی که به تزئینات خاصی نیاز داشته باشد را می توان با استفاده از گچبری جلا بخشید. بر همین اساس از گچبری دیوار می توان در دیوارهای بخش های مختلفی نظیر گچبری دیوار پذیرایی، گچ بری دیوار تلویزیون، گچ بری دیوار راهروها، گچبری دیوار اتاق خواب، گچبری دیوارهای تزئینی سرویس های بهداشتی، حمام و غیره استفاده نمود.
گچبری هنری است که برای طراحی و اجرای صحیح آن به کار بردن روش های مناسب در کنار کادر متخصص و مجرب از اهمیت ویژه ای برخوردار است. کم نبوده اند افرادی که هزینه های هنگفتی را برای گچبری دیوار ساختمان خود کرده اند در حالی که نتیجه نهایی کار حتی به کمترین میزان رضایت خاطر آنها را جلب نکرده است. به همین دلیل است که ما در گروه گچبری مهدوی نهایت انرژی و دقت خود را بر جلب رضایت مشتریان خود معطوف می کنیم.
ما در گروه گچبری مهدوی با 20 سال سابقه کار در حوزه گچبری و گچکاری نهایت تلاش خود را به کار گرفته ایم تا به کمک کادر مجرب و خبره خود نقش و نگاری رویایی به منازل و سایر ساختمان ها بخشیده و نتیجه کار را چندین و چند پله بالاتر از استانداردهای مشتریان خود ارائه دهیم.
گچبری کلاسیک دیوار پذیرایی – گچبری مدرن دیوار پذیرایی – گچبری دیوار پذیرایی جدید – گچبری دیوار پذیرایی ساده – گچبری دیوار اتاق خواب کودکان و بزرگسالان – گچبری دیوار تلویزیون و…
ما در گروه گچبری مهدوی با 20 سال سابقه کار در حوزه گچبری و گچکاری نهایت تلاش خود را به کار گرفته ایم تا به کمک کادر مجرب و خبره خود نقش و .نگاری رویایی به منازل و سایر ساختمان ها بخشیده و نتیجه کار را چندین و چند پله بالاتر از استانداردهای مشتریان خود ارائه دهیم.